De kogel is bijna door de kerk

31 maart 2009 12:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Hoe lang duurt het in Bones nog voordat Temperance Brennan en Seeley Booth toegeven dat ze eigenlijk smoorverliefd zijn op elkaar?

De spanning tussen de forensisch antropologe en de FBIagent is al tijden om te snijden en de collega's strooien kwistig met toespelingen. Tot nu toe doen de twee alsof hun neus bloedt en ze alleen De kogel is bijna door de kerk RTL goede vrienden zijn, maar... daar komt verandering in: binnenkort zullen Temperance en Seeley elkaar eindelijk hun liefde bekennen.

Pittige bedscènes
Wat David Boreanaz (Booth) betreft blijft het daar niet bij. Hij hoopt op een paar pittige bedscènes. "Ik wil dat we de kleren van elkaars lijf scheuren of een taartgevecht houden en dan gaan vrijen. Passie! Ik haat het als je in een serie of een film een stel gelijk onder de lakens ziet liggen, ik wil helemaal bloot."

Smaak te pakken
Emily Deschanel (Brennan) heeft de smaak ook te pakken gekregen. De eerste zoen met haar tegenspeler smaakte naar meer, liet ze zich ontglippen in een interview... "Ik vond het leuker dan ik had verwacht."

Aflevering
In deze aflevering hebben de aanstaande geliefden nog even andere dingen aan hun hoofd. Een beruchte seriemoordenaar ontvoert Seeley en hij komt vast te zitten op een schip dat dreigt te gaan zinken.

Extra
- Lees alles over Bones>>
- Terug naar alle Kijktips >>
- Meer tv-nieuws op de Artikelenpagina >>

Meer over