De kop is eraf: eerste Tonight Show met Jimmy Fallon als host was succesvol

Presentator Jimmy Fallon maakte gisteren zijn debuut in de langstlopende talkshow van Amerika: The Tonight Show. De opvolger van Jay Leno maakte de hooggespannen verwachtingen waar.

Gisteravond was het zover, Jimmy Fallon opende The Tonight Show. In een stijlvol grijs pak verscheen de host in beeld.

Succeswensen

Vooraf wensten verschillende Hollywoordpresentatoren de presentator veel succes.

Voorgangers

Fallon trapte de show af door al zijn voorgangers, Steve Allen, Jack Paar, Johnny Carson, Conan O’Brien and Jay Leno, te noemen. In het verhaal dat volgde, vertelde Fallon over zijn geweldige kindertijd in Suagerties, New York. Daar had hij nooit gedacht bij The Tonight Show terecht te komen.

Dankwoord

Met een oprecht dankwoord bedankte Jimmy zijn vrouw, dochter en ouders voor hun aanwezigheid: “ Ik had jullie graag betere zitplekken gegeven, maar 'it's a hot show’. Pap, ik hoop dat je trots op me bent.”

Veel sterren

Naast Will Smith en U2, die de eerste gasten waren in de talkshow, werd er een blik met een groot aantal Amerikaanse sterren opengetrokken. Fallon sprak zelfverzekerd uit: “Aan mijn vriend die wedde dat ik nooit The Tonight Show zou gaan presenteren, je weet dat ik het over jou heb: ik krijg nog 100 dollar van je!”

Vervolgens verschenen onder andere Robert De Niro, Lindsay Lohan, Sarah Jessica Parker, Mariah Cary, Mike Tyson en Lady Gaga op het podium om hem elk 100 dollar te overhandigen.

Slot

Fallon eindigde zijn succesvolle eerste show door het publiek in te stappen en handen te schudden. Doodmoe thuisgekomen, bedankte hij alle kijkers via Twitter.

Met Jimmy Fallon treedt een nieuw tijdperk aan voor The Tonight Show.

Reageren