De laatste...

De laatste maand van dit jaar loopt langzaam ten einde. De met kerst ontstoken kaarsen zijn bijna opgebrand en dan gaan we het nieuwe tegemoet. Het nieuwe jaar, het nieuwe televisieseizoen en de nieuwe superfan. Het is alweer tijd voor mijn laatste blog.

In mijn laatste blog wil ik al het nieuwe omarmen, maar dan moet het wel duidelijk zijn waar en vooral wanneer ik mijn favoriete televisieserie weer kan kijken. Voor Criminal Minds kun je me namelijk 's nachts wakker maken, ook in het nieuwe jaar!

Het is nu alleen niet nodig, want door de spannende seizoensfinale blijft mijn televisiebrein maar malen. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer Criminal Minds weer te zien is en hoe het afloopt met de afzonderlijke teamleden. Deze cliff-
hanger zal me nog wel even bezighouden.

De cliffhangers van de diverse series spetteren vaak van het scherm af, maar zijn intens gemeen voor de fans. De onzekerheid of en wanneer er een antwoord komt op al je prangende vragen, maakt het wachten soms bijna ondraaglijk.

Van alles kan er dan omgaan in je televisiebrein. Je kunt het zo belangrijk of futiel maken als je zelf wilt. Over een aantal dagen begint in ieder geval een nieuw jaar met nieuwe series en nieuwe afleveringen van oude. Dat het maar voor iedereen een mooi en goed televisiejaar zonder cliffhangers mag zijn!

Een klein stukje van mijn televisiebrein heb ik in mijn blogs prijsgegeven. De afgelopen maand heb ik met veel plezier geblogd en ik hoop dat jullie dat net zo hebben ervaren.

Iedereen wens ik een bijzonder goed, gezond en mooi nieuw televisiejaar en de nieuwe superfan wens ik natuurlijk heel veel blogplezier!

Reageren