De lama's stoppen!

Slecht nieuws voor alle liefhebbers van De lama's. Het improvisatiekwartet, Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van de Meer en Jeroen van Koningsbrugge, heeft besloten om na acht seizoenen televisie en drie seizoenen theater er een punt achter te zetten.

Na een jaar ‘oefenen en uitproberen’ startte BNN in 2004 met het eerste TV-seizoen van De lama’s. Een jaar later gingen de improvisators ook de theaters in met De lama’s on tour. De vier komieken zijn gehuldigd met -hoe kan het ook anders- een Gouden Televizier-Ring, de hoofdprijs voor het Beste Amusementsprogramma en talloze platina en gouden dvd's.

Humor en improvisatie
BNN-directeur Pim Castelijn over het afscheid: “De lama’s stoppen in hun huidige bezetting, maar BNN gaat zeker door met humor en improvisatie op televisie. We hebben hier heel veel van geleerd en gaan op zoek naar nieuw talent. Daarnaast zijn we blij dat we met het viertal bezig zijn om ook na De lama’s bij BNN programma’s te blijven maken.”

Afscheidstour
We kunnen gelukkig nog even wennen aan het slechte nieuws, want de afscheidstour langs alle grote theaterzalen start pas in oktober van dit jaar en pas op vijf december wordt de allerlaatste aflevering uitgezonden. Nu nog even volop lachen, gieren, brullen dus!

Reageren