De Lama's staan open voor een comeback

Als het aan de Lama's ligt, komt het komische improvisatieprogramma binnenkort weer terug op de buis.

In de Coen & Sander show lieten Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Ruben Nicolai weten in principe wel oren te hebben naar een comeback.

Het drietal gaat binnenkort voor het goede doel een aantal malen het podium op als De Lama's, maar een terugkeer op televisie lijkt nu ook niet ondenkbaar. Zo verklaarde Ruben Nicolai: "Ik ben ontzettend blij dat we het podium weer op gaan. En terug op tv? Goh, we gaan er eens naar kijken.”

Tijl Beckand meent dat het gat dat ontstond toen de Lama's er in 2008 mee stopten nooit is opgevuld. "Terwijl er veel behoefte is aan improvisatietelevisie. Nouja, er is wel in dat gesprongen en die zijn allemaal heel diep gevallen. Het is ook niet makkelijk, zal ik maar zeggen. Toen wij er mee stopten, had je Bokito, Rita Verdonke en Saddam Hoessein. Daar waren we wel klaar mee. Nu zijn er weer nieuwe mensen gekomen. Als ik zo naar de actualiteit kijk, kan ik niet wachten om weer op het podium te staan!"

Overigens verklaarde Ruben Nicolai begin dit jaar een hereniging van de lama's niet te zien zitten: "Ik wil nu graag zelf even tv maken" luidde zijn antwoord op de vraag of een reunie erin zat. 

Reageren