De Leukste Families van Nederland op SBS6

SBS6 komt met een nieuwe troef in de vooravond: vanaf vanavond kan iedereen het wel en wee van allerlei gezinnen volgen in De Leukste Families van Nederland.

SBS6 vernieuwde eind augustus de complete vooravond met de sketchshow Ik Ook van Jou en het afvalprogramma The Biggest Loser Holland. Vanaf vanavond komt daar een nieuwe troef bij: De Leukste Families van Nederland.

De Leukste Families van Nederland

De Leukste Families van Nederland is een realitysoap waarin verschillende gezinnen uit alle lagen van de bevolking worden gevolgd. Zo geeft het programma een unieke blik in het leven van een groot gezin met negen kinderen, een familie met een gezamenlijke hobby en volgen we het leven van een welgestelde Gooische familie.

Familie De Hoog

De familie De Hoog (foto) bestaat uit twee ouders en negen kinderen. Ze hebben ook een sint-bernardshond, maar die paste niet meer op het plaatje. Gezelligheid kent geen tijd bij de De Hoogjes, en dat is precies wat SBS 6 wil uitdragen in de nieuwe realitysoap De Leukste Families van Nederland.

Familie Hartog

Naast dit vrolijke stel schittert in de eerste aflevering een gezin waarvan alle leden dezelfde hobby hebben; Jeroen en Marianne Hartog zijn echte ‘waterratten’, net als hun twee nakomelingen.

Medium Bep

Bij het medium Bep (bekend van TV West en de verschillende Barbie-soaps) thuis staat ook een camera opgesteld. Bij haar is het een zoete inval. Iedereen wil goede raad en haar zussen komen vaak ‘een bakkie doen’.

Het is niet alleen rozengeur en maneschijn in de serie. Af en toe pakken zich donkere wolken samen boven het familiegeluk. Zoals Bep al had kunnen ­voorspellen: elk huisje heeft zijn kruisje.

De Leukste Families van Nederland zie je om 18.30 uur op SBS6.

Reageren