De makers van Levenslied zien een 3e seizoen wel zitten

8 april 2013 15:58 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Levenslied-regisseur Pollo de Pimentel houdt alle opties open voor een 3e seizoen van Levenslied. “We ronden ook deze keer de reeks niet af”, aldus Pollo.

Vanavond start het 2e seizoen van Levenslied op Nederland 1 en de makers van de serie houden alle opties open voor een 3e seizoen. "We ronden ook deze keer de reeks niet af. Dus alle opties voor een derde seizoen laten we open aan het slot", aldus Pollo de Pimentel. De regisseur is blij dat de NCRV investeert in Levenslied in plaats van een buitenlandse remake te maken. "Een bewerking van buitenlands drama is sneller te maken, voor een eigen reeks heb je meer tijd nodig. Daarom is het goed als series als Levenslied worden gemaakt."

Pollo de Pimentel over remake's

Toch is Pollo schuldbewust “Zelf maak ik me er ook schuldig aan. Ik ben zelf nu bezig met het tweede seizoen van Dokter Tinus. Maar ik vind dat publieke omroepen moeten kiezen voor origineel Nederlands drama. Dat komt op deze manier steeds meer onder druk te staan.”

Rol van Antonie Kamerling

Over wat er met de rol van de overleden Antonie Kamerling gebeurd is hij duidelijk. “We laten in het midden wat er met zijn personage is gebeurd. Hij speelde een gemankeerde kunstenaar die niet goed in zijn vel zat. Het was natuurlijk te cru om dat personage te laten sterven.”

Meer over