De man van Zes miljoen zit in Dallas

De makers van Dallas hebben Lee Majors gestrikt voor een gastrol van twee afleveringen. Majors is nog altijd het bekendst van zijn rol als De Man van Zes Miljoen, een serie uit de jaren zeventig. 

Majors speelt in het tweede seizoen van Dallas ene Ken Richards, een oude vlam van Sue Ellen. Ze komen elkaar tegen tijdens een zakendeal en misschien bloeit er wel weer iets moois op. Dallas ging dinsdag in première in de VS. Dit wordt ook het seizoen waarin we afscheid moeten nemen van JR Ewing. Zijn vertolker Larry Hagman overleed vorig jaar en krijgt in Dallas ook een begrafenis.

Kolonel Steve Austin

In De Man van Zes Miljoen speelde Majors kolonel Steve Austin, een astronaut die na een ongeluk waar hij meer dood dan levend uitkomt, opnieuw wordt opgebouwd met moderne technologie ter waarde van zes miljoen. Austin wordt er 'better, faster en stronger' van. Hij kon 100 km per uur lopen en kreeg een heel handig bionisch oog. Lee Majors werd een superster dankzij de serie en trouwde met Farah Fawcett, een van Charlie's Angels

Gastrollen

Majors boekte daarna niet veel succes meer, maar speelde recentelijk gastrollen in de series Raising Hope, Grey’s Anatomy and CSI New York. Wanneer Net 5 het tweede seizoen van Dallas uit zal zenden is nog niet bekend. 

Kijk hieronder naar het intro van De Man van Zes Miljoen

Reageren