De marteling van Giel

Giel Beelen ondergaat vanavond zijn ergste experiment: hij laat zich martelen. In Televizier onthulde de 3FM-deejay onlangs dat hij daar nog af en toe nog van wakker schrikt. Maar ook de andere experimenten van deze aflevering maakten indruk.

Zo verplaatst hij zich in een man met obesitas. Giel wordt omgetoverd in een 130 kilo wegende reus en gaat op pad met iemand van hetzelfde postuur. "We liepen door Scheveningen en mensen reageerden heel heftig. Los van afkeurende blikken hebben sommigen de neiging om iets te roepen. Dat viel me zo tegen. Ik zou dat zelf nooit doen. Pijnlijk."

Geert Wilders
Ook de 24 uur met de beveiliging van Geert Wilders viel hem zwaarder dan verwacht. "Ik dacht: leuk, grappig om een keer mee te maken. Maar ik snap nu wel dat mensen helemaal in zichzelf gekeerd raken en rare dingen gaan denken als ze constant worden beveiligd."

Samen naar de wc
"Je kunt geen stap zetten of die gasten zijn er", aldus Giel. "Op een gegeven moment moest ik naar de wc bij een tankstation. Staat er godsamme zo’n gast zo’n beetje in de deuropening bij je. Op het einde was ik zó blij dat ik weer een stap kon zetten zonder dat er iemand in m’n aura stond."

Reageren