De Mol is The Mask?

Goochel- en showbizzland is in de ban van 'The Mask': een anonieme deelnemer aan de show De nieuwe Uri Geller. De identiteit van de kandidaat is onbekend en speculaties zijn hevig. Het laatste gerucht: The Mask is Johnny de Mol! Zou de bekende acteur en presentator inderdaad anoniem deelnemen aan De nieuwe Uri Geller?

Gratis dagblad Spits redeneert donderdag in ieder geval van wel, en somt meteen wat argumenten op.

Aanwezig?
Zo waren zowel De Mol als de anonieme mentalist afgelopen dinsdag aanwezig bij de voorjaarspresentatie van SBS Broadcasting. Alleen: nooit samen in één ruimte.

De Mentalist gaf een show op het podium en was na de presenatie ook even beschikbaar voor de pers. De Mol was toen in geen velden of wegen te bekennen. Toen later De Mol zich bij het gezelschap schaarde, was The Mask weer nergens te zien.

Haar en buikje...
Ook uiterlijk zijn er overeenkomsten. Zo hebben De Mol en The Mask dezelfde ogen, zitten hun neuzen ongeveer op dezelfde lijn en zijn beide heren ongeveer even lang.

Misschien wel het meest opvallende: beide heren hebben hetzelfde haar. Even lang, dezelfde kleur, even krullend in de nek en even vet. Overigens was het team van Televizier.nl ook bij de presentatie en kan er dan ook nog een overeenkomst aan toevoegen: zowel De Mol als The Mask hebben ongeveer een even groot buikje!

Zekerheid
Desalniettemin is De Mol niet de enige persoon die overwogen wordt. Zo werden eerder al onder meer Rasti Rastelli en Uri Gellers dochter Nathalie Geller overwogen. Maar totdat het masker af gaat, zal het natuurlijk nooit helemaal zeker zijn. Spits citeert een zegsvrouw, die stelde dat The Mask in de loop van De nieuwe Uri Geller zijn identiteit zal onthullen.

Reageer hieronder als jij denkt te weten wie The Mask is!

Zie ook:
- De nieuwe Uri Geller programmapagina

Meer over:

Reageren