De nieuwe lijkschouwer van CSI: Miami

De nieuwe lijkschouwer van CSI: Miami valt vanavond goed in de smaak bij de rest van het team. Niet in de laatste plaats bij Eric Delkko.

In deze aflevering bekent hij al aan een collega dat hij dr. Tara Price erg leuk vindt. Het zal weliswaar moeilijk worden om haar sympathieke voorgangster Alexx Woods te doen vergeten, maar het begin is veelbelovend. Buiten haar natuurlijke charmes en doortastende persoonlijkheid brengt ze een verfrissende kijk op het vak mee.

CV
De actrice die Tara speelt, Megalyn Echikunwoke (25), is ook niet de minste. Zij heeft Nigeriaanse voorouders van koninklijken bloede en groeide op in een indianenreservaat. Op haar cv prijken rollen in 24 (Nicole Palmer), That '70s show (Angie Barnett) en The 4400 (Isabelle Tyler) en in de speelfilm Who Do You Love, als zingende heroïnejunkie.

Vakvrouw
Megalyn noemt haar personage in CSI: Miami 'een sterke, intelligente vakvrouw die niet van poespas houdt en recht op haar doel afgaat'. Dat er een romance aan zit te komen tussen de arts en een van de mannen, zoals de geruchten in Amerika gaan, kan ze bevestigen noch ontkennen. "Ik weet het echt niet!"

Reageren