De Nieuwe Uri Geller - Finale

De spanning is om te snijden en je kunt een speld horen vallen. Er heerst vanavond opperste concentratie in de studio tijdens de finale van De nieuwe Uri Geller. Wie gaat naar huis met de felbegeerde trofee?

Die gebogen lepel gegoten in plexiglas staat natuurlijk beeldig op je schouw, maar het winnen van De nieuwe Uri Geller blijkt ook een goede boost voor je carrière.

Palazzo
Vorig jaar zagen ruim anderhalf miljoen mensen de magiër Ramana winnen, die vervolgens een contract in de wacht sleepte om maandenlang vijf optredens per week te verzorgen in de dinnershow Palazzo.

Finale
Ook de lessen op zijn Academy of Magical Sciences zijn compleet volgeboekt. Ramana won de finale met een verschil van 0,2 procent van de stemmen van Hayashi, die indruk maakte met zijn samoeraizwaarden.

The Mask
In dit tweede seizoen maakte The Mask veel indruk, die zijn identiteit goed verborgen heeft weten te houden. Er gaan geruchten dat Hayashi achter The Mask schuilgaat, die op deze manier een nieuwe kans wilde maken om De nieuwe Uri Geller te worden.

Reageer!
Denk jij te weten wie The Mask is? Vertel het in De nieuwe Uri Geller - The Mask!

Meer over:

Reageren