De perfecte bruiloft met Wendy

Wendy van Dijk heeft eind deze zomer een nieuwe missie: de presentatrice gaat eind augustus op zoek naar hét droompaar van Nederland. Die twee moeten wel trouwplannen hebben, maar als dat zo is, weet Wendy er wel raad mee: dit stel krijgt namelijk een droombruiloft en zal elkaar live het ja-woord geven.

Meer dan vierduizend koppels zien zo'n trouwerij wel zitten en hebben zich opgegeven voor Million dollar wedding. Na een juryselectie blijven honderd koppels over die de rest van Nederland in een videoboodschap laten zien waarom zij een droompaar zijn.

Opdracht
Vanaf dat moment kunnen wij via de site de filmpjes bekijken en een stem uitbrengen. De zeven koppels die daaruit komen moeten in de daarop volgende afleveringen de meest uiteenlopende opdrachten vervullen om het Nederlands publiek ervan te overtuigen dat zij de leukste zijn.

Gevierde liefde
Het wordt dus behoorlijk afzien voor de koppels, maar de strijd zal het meer dan waard zijn. Want het stel dat als laatste overblijft, wint de ultieme bruiloft. Leuk? Wendy van Dijk is in ieder geval enthousiast: "Hoe leuk dat heel Nederland zijn droompaar kan zien trouwen. Het is een programma naar mijn hart, want de liefde moet gevierd worden."

Million dollar wedding is vanaf zaterdag 30 augustus te zien om 20.00 uur op RTL 4.
Je kunt je nog voor dit programma opgeven! Meer informatie vind je op: www.rtl.nl/wedding

Reageren