De Pfaffs verhuizen naar onze oosterburen

16 mei 2012 11:59 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Jean-Marie en Carmen Pfaff pakken binnenkort hun boeltje en laten het vertrouwde Brasschaat achter zich. Volgens Story verhuist het stel naar Duitsland.

Nu de realitysoap rondom de voltallige familie Pfaff is gestopt, hebben Jean-Marie en Carmen besloten hun villa in Brasschaat te verlaten en naar Duitsland te vertrekken. De oud-keeper voelt zich thuis bij onze oosterburen: hij is er nog altijd een held en reist vaak op en neer.

München
Carmen maakt de komende verhuizing zelf wereldkundig in weekblad Story. „Jean-Marie wordt in Duitsland en in tal van Arabische landen vaak gevraagd om lezingen te geven over zijn carrière. Omdat we de Arabische wereld iets te ver en te gevaarlijk vinden en we in de jaren tachtig al in München woonden, was de keuze snel gemaakt.” Van 1982 tot 1988 had Jean-Marie een contract bij voetbalclub Bayern München.
 
Huwelijksbootje
Het stel laat wel hun drie dochters en alle kleinkinderen achter in België. Maar Debby, Lindsay en Kelly staan volledig achter het besluit van hun ouders. „Ze moeten alles doen om gelukkig te zijn”, laten ze weten. Later deze maand stapt Debby in het huwelijksbootje met Nicholas. Dit spektakel maken papa en mama vast nog mee, voordat ze definitief de deuren van hun villa sluiten.

Meer over