Gemaskerde operazangeres

De Robot wint The Masked Singer en is....

1 november 2019 22:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Robot is de winnaar van het eerste seizoen van The Masked Singer. In een spannende finale ontdeed de zangeres zich als allerlaatste van haar masker en bleek operazangeres Tania Kross in het pak te zitten.

De Robot liet zich in de laatste aflevering van The Masked Singer van haar echte kant zien en bleek ze prachtig opera te kunnen zingen. Dat kon met hints als 'deelnemer aan Beste Zangers', 'geboren op Curacao' en 'spreekt 6 talen' natuurlijk maar één iemand zijn, namelijk operazangeres Tania Kross

Jody Bernal

"Het was heel erg leuk om te zien dat jullie het allemaal niet konden raden!", zei Tania op het laatst. Dat ze pas op het allerlaatste moment liet horen een operazangeres te zijn, kwam doordat Loretta Schrijver haar voor Jody Bernal had aangezien. "Dan deed ik tenminste iets wat Jody Bernal niet kan!" 

De andere drie finalisten zetten al eerder in de uitzending hun maskers af. Dat waren Guido Spek (de Leeuw), Nienke Plas (de Bidsprinkaan) en Tim Douwsma (de Neushoorn).

Carlo en Loretta

De winnaars van de wedstrijd tussen de juryleden zijn Carlo en Loretta geworden: zij raadden gezamenlijk 14 namen goed. Het was een close call want Gerard Joling en Buddy Vedder hadden er 13 goed.

Meer over