De rode vamp is terug

Vorig jaar liet Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) het Seattle Grace Hospital achter zich om een nieuw leven te beginnen in een privékliniek in Los Angeles. In de spin-off Private practice hebben we kunnen zien welke avonturen de rode vamp daar beleeft met haar nieuwe collega.

Maar het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan, want de overspelige ex-vrouw van McDreamy keert vanavond terug naar Seattle. Uit pure noodzaak, dat wel.

Hongerige parasieten
De hersenen van haar broer Archer (Grant Show uit Melrose place) worden bewoond door een stel hongerige parasieten en daar kunnen ze in de privékliniek in Los Angeles weinig mee.

Goede man
Archers leven staat op het spel en Addison moet haar trots dus opzijzetten. Want als de hersenen van je broer worden aangevreten en je ex-man toevallig de beste neurochirurg van het land is, dan zit er weinig anders op dan de goede man in te schakelen.

Reünie
Derek doet zijn uiterste best om zijn voormalige zwager te ontwormen, maar het is geen gemakkelijke klus. Ondertussen ontstaat er een reünie op de ziekenhuisvloer. Sam, Naomi, Mark, Derek en Addison halen dus gezellig herinneringen op aan vroegâh.

Reageren