De schoonmaakdiva van Nederland

Na jarenlang succes te hebben gehad met Hoe schoon is jouw huis? gaan de poetskoninginnen Liny en Marja in het nieuwe programma De schoonmaakdiva van Nederland op zoek naar een opvolger. Wie gaat met de meeste passie en toewijding de vuilste vlekken te lijf?

In de eerste aflevering houden moeder en dochter een auditieronde op Landgoed Elswout in Overveen. De aspirant-schoonmaakdiva’s worden daar getest op strijken, ramenlappen, kleding vouwen en vloeren dweilen. De veertien beste boeners blijven over en gaan de strijd aan in de twee smerigste studentenhuizen van Leiden.

Opdrachten
Liny en Marja kiezen na deze toets de beste tien kandidaten uit die de komende vijf weken voor verschillende uitdagingen worden gesteld. Zo moeten ze onder andere een varkensstal reinigen en ramen lappen op 60 meter hoogte. In elke aflevering worden de interieurverzorgsters getest op hun poetskwaliteiten, kennis, uithoudingsvermogen en divagedrag. De kandidaat die hierbij het beste uit de verf komt, krijgt de titel Schoonmaakdiva van Nederland.

Reageren