De Super Bowl was weer spectaculair

Afgelopen nacht keken 110 miljoen Amerikanen naar een footballwedstrijd en zagen hoe Beyoncé het optreden van haar leven gaf.

In New Orleans speelden de Baltimore Ravens tegen de San Francisco 49ers tijdens de 47e versie van de Super Bowl. De Ravens wonnen na een spannende strijd met 34-31.

110 miljoen kijkers

De Super Bowl is de finale van het American football en is ontzettend belangrijk in de VS . Half Amerika zat dan ook aan de buis gekluisterd, de finale trok meer dan 110 miljoen kijkers. Twitter stroomde over van de tweets over de Super Bowl er kwamen maar liefst 24,1 miljoen berichten voorbij.

Stroomuitval

Na driekwart van de wedstrijd viel de stroom uit waardoor het stadion deels verduisterde. Volgens de energiemaatschappij lag dit aan een uitvallende stroomvoorziening van het stadion zelf. Na een half uur wachten kon de wedstrijd weer hervat worden.

Optreden Beyoncé

Beyoncé gaf tijdens de rust een fenomenaal optreden vol met special effects. De diva koos er deze keer voor om wel live te zingen in tegenstelling tot de inauguratie van president Obama. Het hoogtepunt van het optreden kwam toen de 2 overige leden van Destiny’s Child (Kelly Rowland en Michelle Williams) meezongen met diverse nummers. Vorig jaar had Madonna de eer om het halftime-optreden te verzorgen.

Kijk hieronder naar het optreden van Beyoncé.

Reageren