De Surprise Show weer terug op televisie

De Surprise Show komt weer terug op de buis. Tv-producent I Care Producties heeft de rechten van de show gekocht. Henny Huisman was jarenlang de presentator van het programma.

Een woordvoerder van I Care Producties maakte vandaag bekend het format in handen te hebben. Producent Edwin Mast zegt: “Wij hoorden dat de rechten vrijkwamen en hebben een optie genomen. Dit soort feel-good televisie is meer dan ooit populair. Kijk alleen al naar het succes van All You Need Is Love op zaterdagavond bij RTL 4”.

Feelgood

Mast is erg enthousiast over de show: “De Surpise Show is feelgood XXL en brengt geluk in het leven van gewone mensen: droomwensen komen uit, mensen worden herenigd en helden worden verrast.”

Engeland

Het is de bedoeling dat De Surprise Show weer terug op televisie komt: “We zijn op dit moment in gesprek met een aantal zenders om dit programma terug op TV te krijgen.” De tv-producent wil daarmee het voorbeeld volgen van Engeland, dat het van oorsprong Britse format ook opnieuw op de buis bracht. "Het programma zit in de top 3 van best bekeken entertainment-programma’s van Engeland.”

Decennia-oude show

In 1988 was De Surprise Show voor het eerst op televisie. Presentator Henny Huisman was toen het gezicht van de show. Het is nog niet bekend of hij opnieuw bij het programma zal worden betrokken.

Reageren