De terugkeer van Ugly Betty

Begin maart verdween Ugly Betty abrupt van de buis. Na de vierde aflevering van het tweede seizoen werd Mode Magazine ingeruild voor de Desperate housewives op Wisteria Lane. Net 5 ontving hier zoveel reacties op, dat de zender besloot om Ugly Betty eerder uit te zenden dan gepland.

Betty Suarez is terug! Maar hoe zat het ook alweer? In de vorige aflevering ging Alexis na het auto-ongeluk weer aan het werk, hoewel ze nog last had van geheugenverlies. Daniel werd door een belangrijke adverteerder gevraagd om zijn zus te ontslaan en Amanda ging door met de zoektocht naar haar echte vader. Betty kwam in de problemen toen ze bij haar schrijfklas een verhaal van iemand anders inleverde.

Vanavond
Vanavond trekt ze de stoute schoenen aan en gaat ze op de datingtour. Via internet heeft ze in no time een afspraak met NiceGuy47. Marc valt ondertussen in de smaak bij een fotograaf, die niet echt zijn type is. Of toch wel? Christina komt oog in oog te staan met een oude bekende. Justin heeft grote moeite met de dood van zijn vader. Hij is veranderd van een opgewekte tiener in een rebellerende spijbelaar. Kan Hilda hem helpen?

Reageren