De TV Kantine komt terug

8 Maart 2010 14:26 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanaf vrijdag 9 april komt De TV Kantine terug op de buis. De gloednieuwe afleveringen blijven bij het oude concept: veel geïmiteerde BN'ers, een flink aantal gastoptredens van echte BN'ers en vooral veel grappen en grollen.

In het nieuwe seizoen nemen makers Carlo Boszhard en Irene Moors onder meer Paul de Leeuw, René en Natasja Froger, Cheryl en Martin Morero (Gooische Vrouwen), prinses Laurentien, de Rijdende Rechter, Tatjana Simic, Kim Holland, Joop Braakhekke, Marc-Marie Huijbregts en Gerda Smit (foto) onder de loep.

Paling
De personages komen ook nu weer in de oude opzet voorbij. Er wordt per aflevering een thema behandelt waar de rest van het programma aan opgehangen wordt.

De eerste aflevering op 9 april heeft als thema Volendam. In de aflevering getiteld ‘Ik Hou Van Paling’ heeft mediatycoon John de Mol besloten dat alle programma’s een Volendams tintje moeten krijgen om de kijkcijfers op te krikken. Er waait een Volendamse wind door De TV Kantine en daarom komt Gerda Smit tijdelijk Joop Braakhekke vervangen in de keuken.

Latere thema's zijn onder meer het Koningshuis, het Songfestival en het WK.

Meer over