De TV Kantine viert carnaval

De TV Kantine wordt voor het eerst op zaterdag uitgezonden. En dat wordt gevierd met een polonaise.

De TV Kantine is dit jaar voor het eerst op zaterdag te zien, nadat het jarenlang na grote talentenjachten op de vrijdag was geprogrammeerd. Met The Voice of Holland als zogenoemde ‘lead-in’ scoorden Carlo Boszhard en Irene Moors dikwijls boven de twee miljoen.

Goeie cijfers

Zoals verwacht zijn de kijkcijfers nu iets lager dan voorheen, maar ook op het nieuwe tijdstip weten de kijkers het tv-duo goed te vinden. Nog steeds trekt het populaire persiflageprogramma rond de 1,5 miljoen kijkers per week. Genoeg reden voor een feestje, dus.

Carnavalsmedley

Vanavond gaat het dak eraf in het toch al nimmer saaie etablissement. Het is bijna carnaval en De TV Kantine staat compleet in het teken van het jaarlijkse zuip- en verkleedfestijn. Dat men ook boven de rivieren best weet hoe je een zot carnavalsfeestje bouwt, bewijzen de stamgasten van het eethuis vol overgave. Ze brengen gezamenlijk een speciale carnavalsmedley ten gehore.

Maarten van Rossem

Verder zien we hoe de altijd goedlachse Maarten van Rossem carnaval viert en gaat stylist Maik de Boer op pad om de boerenkielen en andere carnavalsoutfits van Nederland te beoordelen. Uiteraard maken ook weer een paar echte BN’ers hun opwachting. Dit keer zijn dat AVRO-presentatrice Kim-Lian van der Meij en carnavalszanger Arie Ribbens. 

 

Meer over:

Reageren