De TV van week 17

Zo op de valreep voor de zomer is er een oude bekende op de buis teruggekeerd. Dit was het nieuws zal de komende tijd weer zorgen voor een grappige en originele kijk op het nieuws van de week.

Dit was het nieuws kwam met bijna 1,3 miljoen kijkers de Onverwacht bezoek (bijna 1,5 miljoen) en verder zien we vooral veel vaste toppers terug.

Spoorloos
Toegegeven: het Journaal scoorde wat minder, waardoor Spoorloos deze keer het best bekeken programma van Nederland was. Maar liefst 2,3 miljoen mensen, evenveel als Frans Bauer standaard trok met Bananasplit, leefden mee met de zoektocht naar verloren geliefden.

Vaste toppers
Radar en De Re√ľnie domineerden (naast Spoorloos) de lijst van tv-programma's en hoefden als vanouds alleen het Journaal en Studio sport voor zich te dulden. De Reunie moest overigens wel weer een paar honderdduizend kijkers inleveren. Pauw & Witteman waren twee weken geleden even uit de Top 25 gedonderd, maar dit informatieve programma wist nu weer gemiddeld 1,2 miljoen kijkers aan zich te binden.

Onze tips op basis van de laatste kijkcijfers:

1) Dit was het nieuws (bijna 1,3 miljoen). Voor wie van droge humor en veel satire houdt. Inmiddels een klassieker!
2) Bij ons de in de PC (bijna 1,2 miljoen). Jort Kelder bekijkt de rijken door zijn eigen bril. Glamourland nieuwe stijl.
3) Onverwacht bezoek. Ontroerde vorige week bijna 1,5 miljoen Nederlanders en is dus misschien ook iets vooor jou.

Klik op de afbeelding hieronder voor de complete top 25 (vergroot).

Meer kijktips?
Dagelijks 5 tips op de Kijktippagina >>

Complete tv-gids?
Die vind je natuurlijk hier >>

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/106693/971ffeeea55f3bba9acdea2c2eba65e4

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageren