De verwachtingen voor Villa Morero zijn hooggespannen

27 Augustus 2012 16:28 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Villa Morero is dan misschien geen groot spektakelprogramma, toch wordt er veel verwacht van de SBS-talkshow met Martin Morero en zijn tante Cor. 

RTL 4-baas Erland Galjaard liet al weten dat hij het programma graag bij RTL 4 had uitgezonden en de voorstukjes van Villa Morero zagen er veelbelovend uit. 

Gooische Vrouwen

Martin Morero is een personage uit Gooische Vrouwen, grotendeels gebaseerd op René Froger. En Martin is zo'n doorslaand succes dat acteur Peter Paul Muller besloot door te gaan met de volkszanger. Hij geeft Martin Morero een tweede leven als talkshowpresentator. In Villa Morero ontvangen hij en zijn tante Cor (Beppie Melissen) bekende Nederlanders in een villa, het optrekje van Martin. 'Jordanese gastvrijheid op z'n Gooisch', is hun parool. 

Lange Frans en Ireen Wüst

Omdat ze met z'n tweeën zijn, krijgen ze ook elke week twee gasten over de vloer: een man en een vrouw. Lange Frans & Ireen Wüst (als eerste gasten) Beau van Erven Dorens & Bridget Maasland, en René Froger & Agnes Jongerius behoren tot de paren die zijn uitgenodigd. Het blijft niet bij praten in Villa Morero. Zo laten de presentatoren de sterren spelletjes spelen, neemt Martin enkele bezoekers mee op een rondvaart met zijn iets 'too much' gepimpte boot en geeft hij anderen les in waterskiën, terwijl tante Cor in haar goudkleurige zwemvest een oogje in het zeil houdt. 

Villa Morero opent haar deur om 20.30 op SBS 6  

Meer over