De vierde afvaller: Froukje Jansen

Iedere vrijdag lees je op Televizier.nl het verslag van het interview van Radio 2-diskjockey Hans Schiffers met de laatste afvaller van Wie is de Mol? Deze week: Froukje Jansen.

Hans belt naar de andere kant van de wereld en krijgt Froukje in India, waar de Llink-presentatrice momenteel doorheen reist, te pakken.

Hans: In de aflevering van gisteren zei je bovenal op je intuïtie te vertrouwen. En dan lig je er diezelfde avond uit.

Froukje: "Ja, ik weet het. Dan zal ik dat voorlopig maar niet meer doen, he?"

Hans: Je was bij de aanhang van de Mol bij veel mensen verdacht, wist je dat? Met name omdat je je altijd zo op de vlakte hield.

Froukje: "Ja, dat snap ik, maar dat was geen tactiek ofzo. Ik hield me zo op de vlakte omdat ik tijdens Wie is de Mol? vooral aan het observeren ben geslagen. Ik kan me wel heel uitbundig gaan gedragen, maar dan zie ik meer niet zo goed wat opvalt, vandaar."

Hans: Maar je wist toch ook dat we op een gegeven moment naar een zomers oord zouden afreizen?

Froukje: "Hoe bedoel je dat?"

Hans: Nou, je liet opvallend veel zomerse kleren aan de lijn hangen...

Froukje: "Ja, maar uiteindelijk hield ik maar vijf kledingstukken over, dus daar heb ik niet veel aan gehad, haha. Maar ik geef toe dat ik wel hoopte dat we ergens in het spel naar een warm land zouden gaan."

Hans: Dat werd Jordanië?

Froukje: "Ja, het was daar echt fantastisch! Daarom baalde ik ook echt ontzettend toen ik eruit lag. Vooral omdat mijn beste vriendin, met wie ik nu door India aan het reizen ben, zei dat Jordanië een geweldig land is naartoe te gaan."

Hans: Even iets heel anders: jij schreef altijd zo weinig op in je Mol-boekje?

Froukje: "Dat is waar. Maar dat kwam ook omdat ik dat boekje de hele tijd kwijt was."

Hans: Ik lees hier bijvoorbeeld 'Hans verdenk ik niet, Sebastiaan is het volgens mij ook niet...'

Froukje: "Heb JIJ mijn boekje?"

Hans: Ja, maar dan ben je echt een van de laatsten in Nederland die daarachter komt, want het is al uitgezonden in een uitzending van Wie is de Mol?...

Froukje: "Ik had geen idee. joh. Ik zit in India!"

Hans: Sebastiaan heeft het boekje gepakt en dat bij mij in de tas gedaan. En ik ontdekte dat pas toen ik thuiskwam nadat ik was weggestuurd.

Froukje: "Wat sneaky, zeg!"

Hans: Ik stel voor dat als jij je boekje terugwilt, je het snel een keer op komt halen als je weer terug bent in Nederland.

Froukje: "Afgesproken!"

Schiffers.fm
Benieuwd naar het interview met Hans? Check dan vooral ook de site van Schiffers.fm en beluister het fragment nog eens terug.

Reageren