De weeën van Dennis en Valerio gaan beginnen

14 januari 2013 14:13 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© Annemieke van der Togt

Dennis Storm en Valerio Zeno gaan bevallen. En in de eerste aflevering van Proefkonijnen beginnen de weeën al. 

Dennis Storm en Valerio Zeno willen voor eens en voor altijd weten of een kind krijgen nu echt zo veel pijn doet als vrouwen altijd zeggen. En zoja, of kleinzerige mannen de bevallingspijn ook aankunnen. Het enige wat de heren bespaard blijft zijn het uitscheuren en inknippen. 

Verloskundige

Onder toezicht van een verloskundige en een fysiotherapeut krijgen de presentatoren via electroden twee uur lang buikkrampen toegediend die net zo heftig zijn als de pijn van weeën. De bedoeling is dat ze het volhuden totdat de pasgeboren baby op hun buik wordt gelegd.

Verschrikkelijke pijn

De heren willen alvast verklappen dat het inderdaad een pijnlijke ervaring was: Dennis: „Ondanks de verschrikkelijke pijn was dit toch ook één van de leukste draaidagen die ik tijdens dit seizoen heb meegemaakt. Laten we het erop houden dat Valerio zien bevallen vrij memorabel was.” Valerio: „Natuurlijk wist ik al lang dat vrouwen veel sterker zijn dan mannen, maar ik zou me nu bijna schuldig voelen wanneer ik tegenover m'n vriendin over mijn kinderwens zou beginnen.”

Papieren boot

In de eerste aflevering van Proefkonijnen onderzoeken Dennis en Valerio verder of ze kunnen varen in een zelfgevouwen papieren bootje. En in de nieuwe rubriek ‘Stuitert ’t?’ laten de presentatoren hun ligbad van veertig meter naar beneden vallen om antwoord te krijgen op die simpele vraag: stuitert ‘t? 

Meer over