De Wereld Van Beau uitgesteld

De Wereld Van Beau, het nieuwe SBS-programma van Beau van Erven Dorens, is uitgesteld. Van Erven Dorens liep tijdens de Gay Pride van afgelopen weekend een ribbreuk op.

Toen Beau tijdens de Canal Parade in Amsterdam enthousiast over de verschillende boten klom, kwam hij ten val. Hij kwam verkeerd neer en brak een rib.

Ziekenhuis
In eerste instantie ging de presentator nog gewoon door met feesten, maar uiteindelijk is hij toch naar het ziekenhuis geraakt. Daar bleek dat hij een rib gebroken had.

Van Erven Dorens zou vanaf 1 september te zien zijn in het nieuwe SBS 6-programma De Wereld Van Beau, maar die première is nu tot nader order uitgesteld.

Inspanning
Een woordvoerder van SBS laat weten dat de deadline van 1 september niet meer haalbaar is. "We zaten nog middenin de opnamen voor de eerste uitzending. De gebroken rib gooit aardig wat roet in het eten", zegt hij.

Beau gaat wel door met de presentatie van het programma Shownieuws. "Als hij zich niet lichamelijk hoeft in te spannen kan hij gewoon aan het werk", zegt de zegsman.

Reageren