De Zigeneurnacht krijgt vervolg

De Zigeunernacht krijgt een tweede seizoen, dit maakte presentator Frans Bauer zelf bekend in Life4you.  "Eigenlijk mag ik er nog niks over zeggen", aldus de zanger.

In De Zigeunernacht gaat Frans terug naar zijn zigeunerroots en verblijft hij met iedere week een andere bekende Nederlander op een woonwagenkamp in Hongarije. 

Nieuw seizoen

Wekelijks keken meer dan een miljoen mensen naar de avonturen van Frans en co, wat reden genoeg is voor de TROS om een nieuw seizoen te bestellen. "Eigenlijk mag ik er nog niks over zeggen", verklaarde Bauer toen Carlo en Irene hem er naar vroegen. "Maar over twee maanden beginnen de opnames weer. We gaan niet naar Hongarije, we gaan een nieuwe zigeunerroute volgen."

Longontsteking door Irene

Frans merkte verder nog grappend op dat hij deze keer de opnames wél ongeschonden door hoopt te komen. De zanger liep in Hongarije een fikse longontsteking op waardoor hij drie maanden uit de roulatie was. "Zou het misschien komen vanwege dat buiten douchen?" vroeg Irene, die in de eerste reeks Zigeunernacht te gast was en de beruchte buitendouche met Frans gedeeld had.

 

Meer over:

Reageren