Dean Saunders is het eerste slachtoffer op de skischans

5 Februari 2013 13:38 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dean Saunders heeft zich lelijk bezeerd bij de training voor Vliegende Hollanders. Maar niet zo lelijk dat hij niet door kan gaan. 

Het eerste slachtoffer is gevallen bij het SBS6 programma Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans. Dean Saunders kwam verkeerd terecht na een sprong en bezeerde zijn knie. Eerder op de dag beweerde Dean nog dat hij zijn knie verbrijzeld had en dat hij geopereerd moest worden. Maar dat volgens een woordvoerder van SBS dus sterk overdreven.  

Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans

Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans, is het nieuwe programma van SBS6 waarbij bekende Nederlanders van een metershoge schans springen. Eerder meldde Remko van Westerloo, programmadirecteur SBS6 al dat de veiligheid van de kandidaten niet te garanderen is.

Sterren Springen

Dit is niet het eerste gevaarlijke programma van SBS6. In Sterren Springen, waarin bekende Nederlanders van een duikplank sprongen, scheurde Jody Bernal zijn trommelvlies en brak Kimberley Klaver haar neus.

Herstel Dean Saunders

Dean Saunders is voorlopig optimistisch over zijn herstel. “Ik ben nog niet definitief uitgeschakeld en wordt morgen al geopereerd”, aldus de pechvogel.

Meer over