Deelnemer American idol doodgereden

Alexis Cohen, die in 2008 en 2009 opzien baarde met haar opmerkelijke audities bij American idol, is afgelopen weekend om het leven gekomen. Het lijkt erop dat de jonge vrouw is overreden door een auto en later aan haar verwondingen is overleden.

De jonge blondine werd buiten bewustzijn op straat aangetroffen. Ambulancepersoneel heeft haar nog naar het ziekenhuis vervoerd, maar eenmaal werd geconstateerd dat ze al aan haar verwondingen was overleden.

Doorgereden
Omdat Alexis ernstig letsel had aan haar buik, borst en hoofd, wordt aangenomen dat de zangeres is overreden door een auto. De bestuurder heeft het meisje naar alle waarschijnlijkheid aan haar lot overgelaten en is meteen doorgereden.

The Green Goblin
Alexis werd beroemd dankzij haar geruchtmakende audities bij American idol in 2008 en 2009. Na haar eerste auditie vergeleek juryvoorzitter Simon Cowell haar achteraf met Willem Dafoe, die in de eerste Spiderman-film 'The Green Goblin' speelde. Hij vond Alexis daar sprekend op lijken.

Tirade
Ondanks het feit dat Alexis best goed kon zingen, mocht ze niet door naar de volgende ronde. Ze trok die afwijzing zo slecht, dat ze na haar auditie het hele American idol-team, maar vooral Simon Cowell minutenlang de huid vol schelde.

Reageren