Deelnemers ‘Obese’ krijgen het zwaarder dan ooit

Zes kandidaten staan in de startblokken voor het nieuwe seizoen van Obese. Lukt het ze om de helft van hun lichaamsgewicht te verliezen?

Maak kennis met Ruben (222 kg), Michel (222 kg), Stanley (227 kg), Amanda (138 kg), Lilian (171 kg) en Tamara (164 kg). Zij leiden aan levensbedreigende obesitas en gaan de strijd aan met hunzelf. Natuurlijk kunnen ze rekenen op de hulp van presentatrice Wendy van Dijk.

300 dagen

Een jaar lang vochten de deelnemers uit het vorige seizoen om hun overtollige kilo’s kwijt te raken. De meesten is het gelukt om behoorlijk af te vallen en hun leven opnieuw in te richten. Daarmee leggen ze de lat hoog voor de nieuwe lichting, die de komende 300 dagen het zware traject ingaan.

Professioneel team

Wendy van Dijk staat de zes mannen en vrouwen bij en krijgt daarbij hulp van een professioneel team. Hoofdtrainer Radmilo Soda wijst elke afvaller een personal trainer aan en daarnaast staat een psycholoog van de Nederlandse Obesitas Kliniek paraat en verzorgt een voedingsdeskundige de kandidaten van de nodige advies.

Obese begint zondag 3 februari om 20.00 uur op RTL 4 en is daarna wekelijks op de zender te zien.

Reageren