Deelnemers The Sing-Off bekend

De 10 zanggroepen die vanaf zaterdagavond 12 maart in het programma The Sing-Off op het podium staan, zijn bekend. SBS 6 presenteert: Blonde Beats, Sharp!, INtrmzzo, Jade, Blue Monday, D-Base, Gentle Voices, Herman in een bakje Geitenkwark, For-Tune en Heartbeat.

De groepen nemen in dit format niet alleen de zang voor hun rekening, maar ook alle instrumentale geluiden en beats worden met de stem gecreëerd. Muziekbanden en orkesten zijn niet toegestaan. Iedere week zal een groep op basis van het juryoordeel het muzikale strijdtoneel moeten verlaten.

Zingen zonder muziek
In The Sing-Off strijden all female groepen tegen all male groepen en nemen musicalsterren het op tegen studenten van de popacademie. Terwijl sommige groepen niet lang geleden het levenslicht zagen, toeren andere groepen alweer enige tijd door het land. Talenten uit musicals als Petticoat, Tarzan en Sunset Boulevard, oude zingmaatjes van superster Caro Emerald, de top 3 beatboxers van het land en muzikale toppers uit shows als Op zoek naar Mary Poppins en K2 zoekt K3 zorgen ervoor dat de Amerikaanse kijkcijferhit in Nederland een muzikaal feest voor het oog én oor wordt.

The Sing-Off is vanaf 12 maart om 20.00 uur bij SBS 6 te zien. Danny de Munk en Tooske Ragas presenteren het programma.

Reageren