Deelnemers Wie is de mol? bekend

RTL Boulevard berichtte donderdag al dat een aantal namen van het nieuwe seizoen van Wie is de mol? waren uitgelekt omdat een toerist de kandidaten gefilmd zou hebben. Nu zijn alle namen bekend.

Arjen Lubach, Barbara Barend, Erik van der Hoff, Frits Sissing, Hind Laroussi, Kim Pieters, Loretta Schrijver, Manuel Venderbos, Sanne Vogel en zanger Tim Akkermans (voormalig voorman van Direct) waren de tien BN-ers die afgelopen zomer hun opwachting maakten voor Wie is de mol 2010.

Come-back
Volgens Albert Verlinde zouden ook Angela Groothuizen en Karel van der Graaf, de twee eerdere presentatoren, dit jaar een rol spelen in het programma.

Tim over de mol
Wie de mol is, is natuurlijk nog niet bekend. Tim Akkermans doet in de Telegraaf wel een boekje open oven zijn beleving van de opnames van het programma: "Ik kan je wel zeggen dat ik ontz├ęttend fanatiek werd. Er gaat echt een knop om, bij iedereen hoor. Je zit echt meteen helemaal in het spel."

En: "Het is trouwens ontzettend grappig om te zien hoe de meeste BN’ers voor dit programma echt alles uit handen moeten geven. Terwijl we normaal control freaks zijn. Maar nu moet je je helemaal overgeven aan het spel."

Geruchten
Het nieuwe seizoen van Wie is de mol? staat voor 7 januari gepland. Fans kijken er rijkhalzend naar uit en dat voedt de geruchtenmolen flink. Eerder gingen er al geruchten dat het programma zich dit keer in Japan af zou spelen.

Reageren