Demi & Ashton definitief uit elkaar

19 november 2011 13:06 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De geruchten gingen al enige tijd, maar sinds vrijdag is het definitief: het zesjarige huwelijk van Demi Moore (49) en Ashton Kutcher (33) is stukgelopen.  

 

In een verklaring liet Demi Moore het volgende weten:

"Met groot verdriet en pijn in mijn hart heb ik besloten om mijn zesjarige huwelijk met Ashton te beeïndigen. Als een vrouw, moeder en echtgenote zijn er bepaalde waarden en geloften die heilig zijn voor mij en het is in die geest dat ik er voor gekozen heb om verder te gaan met mijn leven."

Als reden voor de breuk wordt Ashtons vermeende overspel genoemd. Hij zou een one night stand hebben gehad met een 22-jarig meisje op de dag dat hij zes jaar samen was met Demi. Ook zou hij vorig jaar juli al een scheve schaats hebben gereden, wederom met een meisje van 22. 

Biseksueel
Volgens Albert Verlinde in Boulevard was het feit dat Ashton met anderen naar bed ging niet zo heel vreemd. Demi en Ashton zouden al jaren een open relatie hebben. Demi zou zelfs biseksueel zijn en regelmatig die kant van zichzelf ontdekken tijdens trio's met andere vrouwen. 

Two and a half men
De scheiding komt op een pijnlijk moment voor Ashton, die momenteel de hoofdrol speelt in de comedy Two and a half men. Zijn personage Walden Schmidt zit in een diepe dip omdat zijn vrouw van hem wil scheiden.  

Meer over