Den Blijker in helikopterongeluk

Tv-kok Herman den Blijker zat in de helikopter die vrijdagochtend op vliegveld Rotterdam Airport is neergestort. De helicopter kwam meteen na het opstijgen in de problemen en maakte een mislukte voorzorgslanding. Het voertuig zou een val van 70 meter hebben gemaakt voordat het met een klap in het gras naast de baan terechtkwam.

"Ik ben nu in het ziekenhuis, ongelukje gehad met de helikopter", schrijft de chefkok laconiek in een sms aan RTL Boulevard.

Herman en zijn piloot hielden nekklachten over aan de ruwe landing en zijn uit voorzorg en voor nader onderzoek naar een ziekenhuis overgebracht, aldus een woordvoerder van de luchthaven.

Enkele reis
De kok is bekend van verschillende tv-programma's op RTL 4, zoals Mijn tent is top en Enkele reis paradijs. Dinsdag 6 april start zijn programma Herrie in de huiskamer op de zender.

Vrijdagochtend werd bekend dat Herman een eigen glossy krijgt, gevuld met "alles wat hij leuk vind om over te vertellen (...) Lekker eten, verfijning, mooie plekken, leuke films, interessante mensen of juist lelijke dingen," vertelde Herman in het Algemeen Dagblad.

Reageren