Dennis en Valerio níet in Tandenborstelshow (update)

Eerder vandaag ging het gerucht dat Dennis Storm en Valerio volgend seizoen bij BNN een remake van Uhhh.... Vergeet je Tandenborstel niet! zouden gaan presenteren. Maar volgens BNN is daar helemaal geen sprake van.

Volgens een woordvoerder van BNN liggen er momenteel geen plannen om Uhhh. Vergeet je tandenborstel niet! in een nieuwe versie met Valerio en Dennis op de buis te brenge:" "Er is geen sprake van dat wij dit oude format gaan uitzenden."

Coen & Sander show
Opvallend, want Valerio vertelde eind vorige week in de Coen & Sander show dat hij met BNN had gesproken over een remake van het programma. Al was het toen nog niet zeker dat hij de tv-show zelf zou gaan presenteren. "Geen idee. Het programma staat nog steeds op mijn verlanglijstje."

Wordt vervolgd dus!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Eerder bericht:

Dennis en Valerio in de Tandenborstelshow?

Uhhh... Vergeet Dennis en Valerio niet! De mogelijkheid bestaat dat de twee BNN-presentatoren volgend jaar een remake van het legendarische 'onzinprogramma' met Rolf Wouters uit de jaren '90 gaan presenteren.


Valerio Zeno en Dennis Storm hebben samen met hun omroep BNN gepraat over een mogelijke terugkeer van De tandenborstelshow. In de spelshow, die in de jaren '90 door Rolf Wouters werd gepresenteerd en erg populair was onder jongeren, maakte iedereen in het publiek kans op de hoofdprijs (een reis naar een tropisch oord).

Blue Circle
Het format van Uhhh... Vergeet je tandenborstelshow niet werd onlangs gekocht door productiebedrijf Blue Circle. Nu zijn er dus plannen om het programma in samenwerking met BNN opnieuw op de buis te brengen, maar dan gepresenteerd door Valerio en Dennis.

Droom
Het zou een grote droom zijn van Valerio om soortgelijke show als De tandenborstelshow te presenteren. Eerder vertelde de BNN-presentator in een interview op deze site dat hij het presenteren van een nieuwe versie van het AVRO-programma Fort Boyard ook wel ziet zitten:

"Ik vond Fort Boyard altijd zó vet. Ik zou het graag willen presenteren, maar heb gehoord dat er bij de opnames ook mensen zijn omgekomen en is dat een van de redenen waarom het programma is gestopt", aldus Valerio.

Reageren