Dennis met vrienden in Australië

Met drie vrienden gaat Dennis Storm een roadtrip van Broome naar Darwin maken. Hij reist langs de verlaten noordwestkust het avontuur tegemoet. Van een lekke band op het heetst van de dag tot een vlucht met een helikopter over een prehistorisch landschap.

Down Under is volgens Dennis dè bestemming voor een roadtrip. "Duizenden kilometers over stofwegen en door fenomenale landschappen. Een ultiem gevoel van vrijheid en Rock ‘n Roll. Een avontuur waar ik als kind al van droomde."

Broome
In het eerste deel van de special vliegen Dennis en zijn crew over Broome: het beginpunt van hun trip. Als de 4x4, een auto met vierwielaandrijving,  eenmaal is geregeld rijden de mannen direct naar Cable Beach. Na een verfrissende duik aan één van de mooiste stranden van Australië kan de roadtrip eindelijk beginnen. Al snel rijden ze de outback in, vergezeld door kangoeroes. Ze zien krokodillen jagen op laaghangende vleermuizen en zetten uiteindelijk onder de Australische sterrenhemel hun kampement op. En dat is nog maar het begin.

Meer over:

Reageren