Dennis uit Op Zoek Naar Zorro

Zaterdagavond moest Zorro-kandidaat Dennis het in de sing off opnemen tegen Ruud en daarna het toneel verlaten. Maar nu zijn wel de drie finalisten van Op Zoek Naar Zorro bekend: Ruud, Roman en Tommie! 

Na het gezamelijke nummer van Ruud en Dennis was het even spannend, vooral voor Willem Nijholt: "Is er iemand die met mij wil ruilen?" Maar Willem hakte uiteindelijk de knoop door: "Ik denk toch aan de voorstelling en dan denk ik aan diegene die de meeste praktijkervaring heeft...". En dat was dus Ruud. 

Maar Dennis hoeft niet te treuren, want niemand minder dan Erwin van Lambaart zelf bood hem een rol in het ensemble aan om daar meer ervaring op te kunnen doen. Dat betekent dus dat Dennis in ieder geval wel te zien zal gaan zijn in de musical, zij het in een andere vorm. 

Finale
De strijd om de rol van Zorro gaat nu tussen de drie overgebleven heren, en Roman, Ruud en Tommie staan dus volgende week in de finale. Tijdens die finale bepaalt het publiek wie de nieuwe hoofdrolspeler wordt van de gelijknamige musical. Er is geen sing-off en Willem Nijholt kan niemand redden...

Uniek: 3 verschillende covers (stem en win)
Zaterdag 19 februari is dus de zinderende finale van Op zoek naar Zorro. De redactie van Televizier wilde dit tv-hoogtepunt graag afbeelden op de cover. Maar welke kandidaat moest dan de eerste pagina van onze gids sieren? Televizier vindt natuurlijk alle drie de finalisten toppers en wilde geen partij kiezen. Daarom bij deze een unieke actie: deze week heeft Televizier drie verschillende covers, voor elke finalist één!

Zo kunt u vanaf aanstaande dinsdag (15 februari) uw favoriete televisiegids in huis halen met daarop uw favoriete finalist. En we hebben ook een leuke actie bedacht. Als u op Televizier.nl stemt op uw favoriete Zorro, maakt u kans op twee exclusieve kaarten voor de laatste liveshow op zaterdag.

Stem dus snel – in elk geval vóór vrijdag 18 februari 12.00 uur – op Televizier.nl op uw favoriete Zorro!

Reageren