Derde liveshow The voice eindstation voor Rodney en Danjil

17 december 2011 09:23 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De derde liveshow van The voice of Holland heeft opnieuw twee kandidaten de kop gekost. De teams van Angela Groothuizen en Nick & Simon moesten er aan geloven.

De afvalrace in The voice of Holland gaat gestaag verder. Nadat de acht kandidaten hadden opgetreden, was het wachten op de uitslag van de stemming. 

Martijn Krabbé las in The voice of Holland: the results de namen voor van de talenten die door was én wie voor de herkansing moesten strijden in de gevreesde singoff. Voor Angela Groothuizen betekende dit een strijd tussen Laura Estevez en Rodney Elzer terwijl Nick en Simon noodgedwongen zagen hoe Danjil Tuhumena en Marloes van Ommen tegen elkaar gezet werden.

In de singoff bracht Laura opnieuw Trouble ten gehore, terwijl Rodney wederom Everlasting love zong. Angela Groothuizen en haar team waren er al snel uit. De liefde mag dan eeuwig duren, maar aan Rodney's verblijf in het programma kwam een einde.

Bij Nick en Simon bracht Danjil een vurige encore van Chariot. Marloes zong nogmaals Since u been gone en daarmee overtuigde ze Nick & Simon die voor haar kozen. 

Meer over