Derde seizoen Verborgen Gebreken bij NET5

Hierin draait het om de rivaliserende zussen Noor en Puck Rademaker die samen eigenaar van Apollo Makelaardij zijn. Afgelopen seizoen liep de spanning tussen de zussen al hoog op, maar nu bereikt hun relatie een dieptepunt en breken ze met elkaar. Vanaf februari zijn de nieuwe afleveringen te zien bij NET5.

Noor en Puck zijn sterke vrouwen die geen blad voor de mond nemen en alles op alles zetten om hun bedrijf en hun leven tot een succes te maken.

Uitbarsting
De onderlinge rivaliteit zorgt echter continu voor spanning en dit leidt in de nieuwe afleveringen tot een uitbarsting, die zowel zakelijk als privé enorme gevolgen zal hebben. Zo moet Bram een keus maken tussen Noor en Puck. Noor wil graag een kindje maar hier denkt Joep heel anders over en dit zorgt voor spanning tussen het pasgetrouwde stel.

Puck heeft een knipperlichtrelatie met projectontwikkelaar Michael, maar haar interesse wordt ook gewekt door de 'handige jongen' Sem. Is hij alleen wel zo betrouwbaar als hij lijkt? Ondertussen doet een nieuwe makelaar, Linda, haar intrede en zij wordt gespeeld door Jelka van Houten.

Reageren