Desperate Housewife aangeklaagd

Teri Hatcher is aangeklaagd door een oude vriendin. Jennifer Glassman en Teri, die de rol van Susan Delfino speelt in Desperate Housewives, werkten samen bij het productiebedrijf van Hatcher.

Volgens Glassman heeft Hatcher haar overgehaald haar baan op te zeggen om voor Teri's bedrijf te werken. In ruil daarvoor zou de de helft van de winst krijgen.

Hondentrainer
Glassman claimt nu aan de kant te zijn gezet, vlak voordat Hatcher een lucratief contract tekende met Disney. De vrouw wil nu alsnog haar deel van de winst.

Glassman beweert ook dat ze allerlei klusjes moest doen voor de Housewife. Zo moest ze onder andere feestjes organiseren, afspraken maken met artsen en zelfs een goede hondentrainer zoeken. Daarnaast eist Glassman een onbekend bedrag omdat ze 'om moest gaan met de stemmingswisselingen van Hatcher'.

Verzinsels
De dames hebben echter nooit een contract getekend. Hatchers woordvoerder doet de aanklacht af als 'ongegrond'. "De zaak is gebaseerd op belachelijke verzinsels", aldus de woordvoerder.

Hatcher gaat de zaak niet zomaar over haar kant laten gaan, laat de zegsman weten. "Disney en Teri's advocaten zullen de zaak levendig verdedigen", zegt hij. Hatcher zou zelfs van plan zijn Glassman aan te klagen, omdat ze zich zou hebben misdragen tijdens haar vertrek.

Reageren