Details laatste seizoen Oprah bekend

Nog één seizoen, en het zit erop. Na vijfentwintig jaar houdt talkshowhost Oprah Winfrey het voor gezien. En het belooft een ander seizoen te worden dan we gewend zijn.

Volgens verschillende Amerikaanse websites draait alles in de laatste afleveringen om het creëren van momenten. Dat klinkt natuurlijk nogal vaag, maar er zit een duidelijke gedachte achter.

Allereerste opname
Zo mogen sterren niet zomaar meer langskomen om hun nieuwe cd, liedje of boek te promoten. Het team van Oprah is druk bezig een combinatie te vinden tussen de sterren en de 'gewone' gast.

Ook probeert Oprah de mensen te vinden die bij de allereerste show aanwezig zijn. Voor dit heuglijke feit gaat de talkshowhost terug naar het dorpje Forsyth County.

Obama
Destijds, bijna vijfentwintig jaar geleden, waren er geen donkere mensen toegestaan bij de opnames. Daarom wordt er gespeculeerd over een eventueel gastbezoek van president Barack Obama, maar Oprah ontkent die geruchten. Ze heeft wel al laten weten dat de president waarschijnlijk nog wel ergens te zien is in het laatste seizoen.

Reageren