Dexter en Debra in relatietherapie in achtste seizoen

De verstandhouding tussen Dexter en Debra is er sinds de moord door 'Deb' op hun chef LaGuerta niet beter op geworden. Dr. Vogel brengt stiefbroer en -zus bij elkaar om de plooien glad te strijken.

Als de twee zijn vertrokken, slaat het noodlot echter toe voor de psychologe: ze wordt ontvoerd door oud-patiƫnt Yates. Ze weet een mobiele telefoon te pakken te krijgen en slaagt erin om Dexter te bereiken. Samen met zijn zus probeert hij haar te bevrijden.

Jacht op moordenaar

De gezamenlijke zoektocht zorgt ervoor dat de twee meer naar elkaar toegroeien. Dexter heeft overigens ook de handen vol aan een andere zaak; hij probeert de moordenaar van Norma Rivera te pakken te krijgen. Hij vermoedt dat de zoon van haar minnaar achter de daad zit.

Dexter

Thrillerdrama Dexter draait om forensisch analist Dexter Morgan, die gespecialiseerd is in bloedsporen. Door een traumatische gebeurtenis in zijn jeugd heeft hij te kampen met een 'dark passenger', een verknipt deel van zijn persoonlijkheid dat hem onstilbare moordneigingen geeft.

Debra’s worsteling

Zijn vader was hiervan op de hoogte en leerde hem zijn moordlust alleen te gebruiken tegen misdadigers die door de mazen van de wet dreigen te glippen. Na zeven seizoenen is ook zijn stiefzus Debra op de hoogte van dit geheim. Zij worstelt met de liefde voor haar broer en haar gevoel voor rechtvaardigheid.

Meer over:

Reageren