Dexter komt op tv

Op Televizier.nl lopen we er al een tijdje mee weg en nu komt de serie dan ook definitief naar Nederland: Dexter! De VPRO heeft de serie over de symphatieke seriemoordenaar aangekocht en zal hem vanaf 8 november in Nederland op de buis gaan brengen.

Ze laten er geen gras over groeien, daar bij de VPRO: de serie zal gedurende een periode van twee weken dagelijks op de buis te zien zijn, om 23.00 uur op Nederland 3.

Voor wie dat onhandig vindt, is er een nieuwe dimensie toegevoegd: de omroep kocht ook de online rechten en kan de serie dus ook via Uitzendinggemist.nl op internet uitzenden.

Charmante seriemoorden
Dexter is een internationaal geprezen, originele en spannende misdaadserie. Want Dexter Morgan is beleefd, charmant tegen vrouwen en lief voor z'n zus. Hij heeft een goede baan als bloedspat-analist bij de politie en is niet onknap. Er is eigenlijk maar één ding mis: hij is een seriemoordenaar.

Dexter heeft een onverzadigbare honger naar moorden. Overdag is hij een toegewijd medewerker bij de politie van Miami. 's Nachts struint hij de straten af, op zoek naar potentiële slachtoffers.

Afspraak
Zijn stiefvader Harry, die al vroeg in de gaten had dat er iets mis was met de kleine Dexter, heeft een afspraak met hem gemaakt. Dexter vermoordt geen keurige burgers; hij heeft het alleen voorzien op mensen die het 'verdienen'. En dus leeft hij zich uit op het uitschot van Miami.

Moordenaars die hun straf wisten te ontlopen, krijgen met Dexter van doen. Hij bedwelmt ze, bindt ze vast, snijdt hen de keel door en dumpt ze. Zonder een spoor na te laten, want hij werkt niet voor niets bij de politie.

Reageren