Di-rect zoekt nieuwe zanger bij BNN

De Haagse band Di-rect moest begin april afscheid nemen van hun leadzanger Tim. Maar Di-rect blift wel bestaan! Spike, Jamie en Bas, de overige bandleden, gaan op tv op zoek naar een nieuwe frontman. BNN gaat een negendelige serie maken rond deze zoektocht.

Dat maakten de drie overgebleven bandleden vanmiddag bekend. In de Coen en Sandershow op 3FM gaven Jamie, Spike en Bas aan dat hun band nog jaren kan doorgaan, ook al is het bekende stemgeluid van Tim er nu niet meer bij. Spike: "Als we de juiste zanger vinden denk ik dat we wel groter dan ooit kunnen worden."

Op het gevoel
Daarvoor hebben ze wel een flink eisenpakke, en die zullen dan ook breed worden uitgemeten in de BNN-show. Spike: "Uiteindelijk bepalen wij wie er doorgaan en afvallen. Er kan ook niet door het publiek worden gestemd; we gaan echt op ons gevoel af."

Docusoap
Het programma zal van start gaan met een uitzending over tien jaar Di-rect. Daarna volgen vier 'docusoap'-afleveringen, waarin Spike, Bas en Jamie steeds met twee kandidaten on the road gaan.

Bewijzen
De verliezende aspirantleden mogen direct vertrekken, maar de winnende kandidaten zijn er ook nog niet meteen: die zullen zich nogmaals moeten bewijzen in de laatste vier afleveringen. Het programma is vanaf 13 september op de buis te zien. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van de Coen & Sander show zullen de zoektocht gaan presenteren.

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
Hoe vindt een band een nieuwe leadzanger via televisie? Ga je meedoen? Ken je Di-rect ├╝berhaupt?

Reageren