Die ene van de Olsen-tweeling zal nooit meer acteren.

8 Maart 2012 17:33 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ashley Olsen (25), de ene helft van de tweeling die als baby beroemd werd door Full House, heeft beloofd nooit meer terug te zullen komen als actrice. En dat is geen enorme klap voor de tv- en filmindustrie.

Ashley en haar zusje Mary-Kate waren met negen maanden al wereldberoemd als de schattige Michelle Tanner in Full House (die serie met uncle Jesse), en maakten daarna als tweeling nog een aantal films, maar nu is het over voor Ashley. Ze gaat zich volledig richten op haar modelabel. Dat zegt ze in de Britse Elle van deze maand.

Non-stop werken
De laatste keer dat Ashley haar acteertalenten moest aanspreken, dateert al weer uit 2004, toen ze met haar zus de komedie New York Minute maakte. Dat was geen onverdeeld succes. Ashley: „M'n zus en ik hebben tot ons achttiende non-stop gewerkt, toen hadden we een pauze nodig en zijn we gaan studeren. Daarna besloot ik om andere dingen te doen. Nu wil ik niet meer alleen een mooi gezichtje zijn. Dat heb ik al gedaan. Ik wil niet meer in het middelpunt van de belangstelling staan”, laat Ashley weten. Dat wil trouwens niet zeggen dat ze helemaal klaar is met Hollywood. „Ik kom er graag nog eens werken, maar niet als actrice.”

Mode
Zus Mary-Kate zit ook in de mode, maar richt haar pijlen ook nog steeds op een carrière als een echte actrice. Tot nu toe zijn die pogingen (de laatste dateert uit 2011) aldoor gestrand.

 

Meer over