Dilan Yurdakul van GTST heeft last van personage Aysen

De bitch Aysen uit ‘GTST’ is in korte tijd een zeer opvallend personage in de soap geworden. Maar daar heeft actrice Dilan Yurdakul soms zelf last van.

Dat krijg je ervan als je Danny onbedoeld de dood in jaagt, een fietser aanrijdt en het aan de stok krijgt met Lucas, om er maar één te noemen. Kijkers reageren dan ook heftig op actrice Dilan Yurdakul (20).

Dilan Yurdakul
„Oudere dames willen op straat nog weleens met een vingertje naar me wijzen, zo van: dat mag niet wat jij doet. En veel jongeren kijken weer met een bepaalde blik naar me: hé, dat is die bitch uit GTST. Maar ik hoor ook vaak: ‘Ik mag Aysen helemaal niet, maar jou vind ik nu wel aardig.’

„Mensen verwarren me vaak met mijn personage, maar dat is niet zo gek; ik ben elke dag met míjn kop op de televisie. Wat ik wel raar vind, is dat mensen me daardoor denken te kennen. Dat is natuurlijk niet zo.

Ach, ik heb dat zelf ook als ik iemand tegenkom die ik van tv ken. Zolang mensen het onderscheid tussen mij en Aysen maar gaan zien en beleefd blijven, ben ik allang blij. Het hoort erbij.” Benieuwd naar meer Dilan? Lees deze week het hele interview in Televizier.

Goede tijden, slechte tijden soap 20.00 l RTL 4

Reageren