Dinsdag vrouwenavond bij Net5

Vanaf aanstaande dinsdag maken de ‘Housewives’ de dienst uit op de dinsdagavond van Net5. Naast nieuwe afleveringen van de serie Desperate Housewives, is aansluitend Real Housewives of Beverly Hills te zien. Deze reality volgt het leven van zes extreem welvarende vrouwen, waaronder dat van de tantes van Paris Hilton.

Botox en geld voeren de boventoon bij de Beverly Hills-vrouwen, die er werkelijk alles voor over hebben om rijk, jong en mooi te blijven.

De vrouwen van Beverly Hills
Taylor Armstrong, Lisa VanderPump, Camille Grammer, Adrienne Maloof, Kim Richards en Kyle Richards wonen in gigantische huizen, dragen de mooiste kleding, rijden in de duurste auto’s en zijn niet vies van Botox. Kyle en Kim zijn de zussen van Kathy Hilton en de tantes van realityster Paris Hilton. Zelf zijn de dames ook van jongs af aan in menig film te bewonderen. De rijke Lisa VanderPump is van herkomst Brits. Ze woont sinds vijf jaar in Beverly Hills maar is nu al niet meer weg te denken uit de buurt.

Geheimen onthuld in Desperate Housewives
Voorafgaand aan de realityserie Real Housewives of Beverly Hills staan nieuwe afleveringen van Desperate Housewives gepland. Hierin komt menig geheim uit, wat niet zonder consequenties zal blijven voor sommige inwoners van Wisteria Lane. Zo komt uit waar Susan zich in het geniep mee bezighoudt en weet ook Gaby haar geheim niet stil te houden. En wanneer Lynette een ontdekking doet over Toms verleden, zint ze op wraak.

 

Desperate Housewives en Real Housewives of Beverly Hills zijn respectievelijk om 21.25 uur en 22.20 uur te zien.

Reageren