Dio is de tweede afvaller bij Wie is de Mol? 2012

Tim Kamps probeerde Dio naar eigen zeggen nog te redden van de ondergang, maar het mocht niet baten. De rapper kreeg een rood scherm te zien en moest naar huis.

De kandidaten van Wie is de Mol? hadden het in de tweede aflevering vooral heel erg koud op het desolate IJsland. Tijdens de eerste opdracht moesten ze een trap beklimmen en vragen beantwoorden. Op het eerste gezicht niet moeilijk, maar toch werd er geen geld verdiend.

Rook
Bij de tweede opdracht moesten Frtis Huffnagel en Dio hun collega's met een jeep een woord laten schrijven. Ook deze opdracht mislukte grandioos. Tijdens de derde en laatste opdracht werden de kandidaten geacht een cijfercode aan elkaar door te geven door middel van rooksignalen.

3000
Vooral toen stonden de deelnemers te kleumen dat het een lieve lust was. Dio verprutste zijn rooksignalen door veel te snel te werk te gaan. Gelukkig had Maarten van der Weijden dit voorzien en won de groep haar allereerste geld, 3000 euro.

Rood
Tim Kamps probeerde Dio nog in de wedstrijd te houden door hem over te halen in de eindtest op 'iemand anders te gaan zitten', maar tevergeefs. Dio kreeg het gevreesde rode scherm.

Meer over:

Reageren