Dionne Stax presentator ochtend- en dagbulletins NOS Journaal

6 Mei 2013 13:29 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dionne Stax gaat de ochtend- en dagbulletins van het NOS Journaal presenteren. De NOS op 3-presenatrice is vanaf 4 juni te zien bij het NOS Journaal.

Dionne Stax presenteert nu nog NOS op 3, maar maakt per 4 juni de overstap naar het NOS Journaal. Doordat Annechien Steenhuizen de ochtend- en dagbulletins verliet voor Het Journaal van 20.00 Uur kwam er een plekje vrij voor Stax. “Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap kan maken”, zegt Dionne over haar nieuwe baan. “De NOS is een mooie journalistieke organisatie. Bij NOS Headlines en NOS op 3 heb ik al de nodige ervaring kunnen opdoen en ik vind het geweldig dat ik nu de journaals ga presenteren. Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan!”

De NOS is ook blij

Marcel Gelauf, hoofdredacteur van NOS Nieuws is verheugd met de nieuwe presentatrice. “Ik ben blij dat we in Dionne een jonge talentvolle collega hebben, die het presentatieteam van het NOS Journaal weer compleet maakt. Eigen talent de ruimte bieden om zich verder te ontwikkelen, vinden we erg belangrijk.”

 

Meer over